Vi är en Digital Låssmed® som kombinerar traditionell yrkeskunskap med hög digital låskompetens och levererar smarta helhetslösningar för fastighetens behov av digitala låssystem och smarta tjänster av nyckelhantering.

Enklare digital nyckelhantering i Låsportalen

Låsportalen är ett komplett webbaserat verktyg som gör det möjligt att ha hela lås- och nyckelhanteringen för fastigheten på nätet. Ladda upp fastighetens planritningar, dokument, avtal och behörigheter eller beställ och spärra nycklar online. All service- och ärendehantering finns samlat på ett ställe. Överlämning till ny styrelsemedlem har aldrig varit enklare! I Låsportalen finns även ett projekteringsverktyg där du själv kan planera ett digitalt låssystem. Testa redan nu – det är kostnadsfritt.

Med Låsportalen App kan boende se, dela och beställa en kopia samt spärra sina nycklar direkt i mobilen. Enkelt för den boende, samtidigt som fastighetsägaren frigör tid för annat.

Vill du veta mer?

Varför Digital Låssmed®?

Inom digitala lås- och passagesystem dyker det kontinuerligt upp ny smarta lösningar. Vilket digitalt låssystem ska du välja? Och vad finns det för olika möjligheter när det gäller att underhålla och förvalta det nya digitala låssystemet? Digital Låssmed® är en yrkesskicklig låssmed som är expert på digitala lås. Vi ser helheten i digitaliseringen av din flerbostad. Digital Låssmed® ger dig en kvalitetssäkrad process. Med oss får du en framtidssäkrad digital låslösning och en partner som finns med hela vägen, från låsprojektering till förvaltning. Ring oss på 08-604 50 50 eller läs mer om Digital Låssmed® på digitallassmed.se.

Välkommen till er lokala Digitala Låssmed® – Farsta Lås!


Se hur en Digital Låssmed® arbetar

Innehåll: Webbinar med Farsta Lås – Digital Låssmed® (ca 40 min):

  • Så kan säkerheten öka och nyckelhanteringen förenklas.
  • Den digitala fastigheten. Smarta verktyg och tjänster i molnet.
  • Arbetet hos en Digital Låssmed®.
  • Exempel på hur ett digitalt låsbyte går till.