Har ni koll på hur många nycklar som finns till era lokaler? Låssystem samt administrationsprogram för nyckelutlämning, är några av hjälpmedlen som är bra för att få kontroll över tillträdet till företagslokaler.

Vi har över 50 års erfarenhet av att hjälpa kunder med att planera hur ett låssystem skall projekteras.

ASSA DP
Rekommenderas för kontor, industri, handel, offentlig miljö.

Användningsområde:
ASSA dp 4400 serien är en högsäkerhetscylinder på högsta mekaniska säkerhetsnivå. Rekommenderas för alla typer av mekaniska låssystem. Inom systemet finns möjlighet att projektera såväl högsäkerhets-cylindrar som funktionscylindrar. ASSA dp serien är utvecklad för alla typer av verksamheter och byggnader.

För verksamhetsanpassad funktion kompletteras ASSA dp med CLIQ off-line funktioner till skalskydd och övriga viktiga utrymmen. Till dörrmiljöer som kräver snabb och direkt on-line lösning integreras med dp-tronic för optimal säkerhet och flexibilitet.

ASSA dp CLIQ
Cylindrar inom ASSA dp kan kombineras med CLIQ funktion för ökad flexibilitet och säkerhet. CLIQ funktion är en off-line lösning med utökad elektromekanisk blockeringsfunktion.

Flexibel elektronisk identitet - ASSA dp CLIQ har nycklar och cylindrar med elektronisk identitet. Det ger nycklarna möjlighet att fungera på ett verkligt flexibelt sätt. En förlorad nyckel till entrén är inte längre en säkerhetsrisk. Den elektroniska behörigheten kan enkelt blockeras och nyckeln blir oanvändbar, även ifall den passar mekaniskt.

ASSA dp Tronic
ASSA dp Tronic används som ett effektivt skalskydd on-line och till dörrar där du vill ha en registrerad och kontrollerad säkerhet. ASSA dp Tronic ingår i godkänd låsenhet och har passersystemets alla möjligheter och bekvämligheter. Systemet kopplas enkelt till de dörrar som kräver säkerhet on-line. dp Tronic består av en högsäkerhetscylinder med mekanisk och elektronisk blockering. ASSA dp Tronic nyckeln består av en patenterad mekanisk kombination samt en unik elektronisk kod. Information som finns i dp Tronic nyckeln kommunicera via cylinderns antenn för att sedan godkännas och registreras i systemets / dörrens undercentral.

Farsta Lås AB · Pepparv 3. · 123 56 Farsta · Telefonväxel: 08-6045050 · butiken@farstalas.se
Gå till toppen